Мебелни производители
Валути
СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

 Снимка   Мебели+ 
ЕДИНИЧЕН КОМПЛЕКТ-Памучен  ЕДИНИЧЕН КОМПЛЕКТ-Памучен

Единичен комплект – включва: 1 бр. калъфка 50/70 см, долен чаршаф 150/220 см, плик 150/210см.

 
Единични и спални комплекти - бархет  Единични и спални комплекти - бархет

Комплекти за спалня, единични легла, приста изработени от 100% памук-бархет

 
Магазин спално бельо на БЕЛОТЕКС 95  Магазин спално бельо на БЕЛОТЕКС 95

Включва тъкани за работно, медицинско и връхно облекло, спално бельо, покривки, американи, хастари, бархети, вафелни тъкани, марли, тензух, микрофибър полиестерни тъкани и печатни тъкани .

 
Олекотени завивки и ШАЛТЕТА  Олекотени завивки и ШАЛТЕТА

Фирма "Белотекс 95" предлага олекотени завивки с двойна и единична вата и много различни размери така, че да задоволи 100% изискванията на клиентите.

 
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "АИДА"  СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "АИДА"

Спалня комплект АИДА

 
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "ДЕЗДЕМОНА"  СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "ДЕЗДЕМОНА"

Спалня комплект ДЕЗДЕМОНА

 
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "ЛАГУНА"  СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "ЛАГУНА"

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "ЛАГУНА"

 
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "МАНОН 2"  СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "МАНОН 2"

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "МАНОН 2"

 
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "МИШЕЛ"  СПАЛЕН КОМПЛЕКТ "МИШЕЛ"

Спален комплект МИШЕЛ

 
Спален комплект БРИЗ  Спален комплект БРИЗ

Спален комплект БРИЗ Спален комплект Бриз е изработен от 18 мм ламинирано ПДЧ и PVC кант 0,5 мм. Благодарение на амортисьорния повдигащ механизъм към този модел, матрака се повдига с лекота и пространството под леглото може да бъде използвано като ракла. Леглото е пригодено както за еднолицев, така и за двойнолицев матрак, като за втория е необходимо да се закупи допълнително и подматрачна ламелна рамка.

 
Спален комплект ДИМА  Спален комплект ДИМА

Спален комплект ДИМА Спален комплект Дима е изработен от 18 мм ламинирано ПДЧ и PVC кант 0,5 мм. Благодарение на амортисьорния повдигащ механизъм към този модел, матрака се повдига с лекота и пространството под леглото може да бъде използвано като ракла. Леглото е пригодено както за еднолицев, така и за двойнолицев матрак, като за втория е необходимо да се закупи допълнително и ламелна рамка.

 
Спален комплект НАДЕЖДА  Спален комплект НАДЕЖДА

Спален комплект Надежда е изработен от 18 мм ламинирано ПДЧ и PVC кант 0,5 мм. Благодарение на амортисьорния повдигащ механизъм към този модел, матрака се повдига с лекота и пространството под леглото може да бъде използвано като ракла. Леглото е оборудвано с мека и удобна табла към главата, покрита с екокожа и дунапрен и е пригодено както за еднолицев, така и за двойнолицев матрак, като за втория е необходимо да се закупи допълнително и подматрачна ламелна рамка. Гардеробът към този модел впечатлява със своите извити, покрити с екокожа, крайни врати, както и със средните алуминиеви плъзгащи се врати.

 
СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ САТЕН  СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ САТЕН

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ САТЕН Памучен сатен - най-висш клас материя, а спалното бельо, изработено от нея се отличава с нежна мекота и впечатляващ, неповторим блясък. Тези характеристики придаващи на тъканта луксозен вид се получават в резултат на уникална технология на сплитане. 100% естествена материя ,без съдържание на полиестер,спалното бельо от памучен сатен се отличава коренно от ниско качествените хлъзгави сатени ( съставени изключително от изкуствени влакна), създаващи грешна представа в потребителите.

 
ХАВЛИИ И ХАЛАТИ  ХАВЛИИ И ХАЛАТИ

ХАВЛИИ И ХАЛАТИ Фирма Белотекс произвежда и търгува с хавлии и халати разнообразни размери и грамаж. Предлаганите от нас хавлиени изделия се отличават с високо качество и добра хигроскопичност.

 
Посетени страници
Посетени категории
  1. СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ